IPVanish VPN

vpn

IPVanish VPN

IPVanish VPN tilbyder høj hastighed og fuld anonymitet med stærk kryptering til konkurrencedygtige priser. Danske servere er på plads, ligesom over 1.600 servere i flere end 75 andre lande verden over. IPVanish er kompatibelt med alle gængse operativsystemer, og du får 30 dages prøveperiode.

Egne servere

På det konkurrenceprægede marked for VPN skiller IPVanish sig især ud ved udelukkende at bruge sine egne servere. Mange VPN-udbydere lejer sig ind på andre udbyderes servere, hvilket ofte er fint nok. Men det betyder, at der ikke altid er garanti for hastigheden, fordi mængden af trafik styres af indehaveren af de pågældende servere. IPVanish styrer selv sine egne servere og giver høj hastighed på forbindelsen.

Selvom mange udbydere af VPN efterhånden har mange servere rundt omkring i verden, er IPVanish bestemt langt fremme i feltet. Med flere end 1.600 servere fordelt i over 75 lande er der al sandsynlighed for, at du får høj hastighed på din bredbåndsforbindelse, uanset hvor du måtte rejse hen.

Høj hastighed, også i Danmark

Desuden garanterer de danske servere, at du får høj hastighed i Danmark, mens du samtidig kan se dansk TV, når du er i udlandet. Hvad enten du er hjemme eller ude på rejse, får du sikkerhed for fuld anonymitet. IPVanish logger ikke, og de anvender kryptering af høj standard. Du kan vælge mellem forskellige muligheder for kryptering, hvor du bliver guidet online  dit valg.

Bredt kompatibelt

Uanset valget af kryptering er IPVanish VPN kompatibelt med alle gængse operativsystemer og almindeligt udbredte enheder: Windows, Mac, Android, iOS, Linux , og du kan sikre både smartphone, iPhone, PC, tablet og så videre. Og det er et stort plus på kontoen, at et abonnement hos IPVanish omfatter et ubegrænset antal enheder. Du kan således sikre alle dine enheder, uanset art eller operativsystem.

Prismæssigt i midten

Prismæssigt ligger IPVanish i midten af feltet. Du får rabat ved at tegne abonnement for et år ad gangen, i stedet for kun at tegne for en måned. Lige i øjeblikket er der et introduktionstilbud, hvor du kan få et års abonnement for 28 $ (cirka 180 kr.), hvilket jo er rimeligt. Men det er kun det første år til denne pris.

Ellers ser deres to normale abonnementstyper sådan her ud:

  1. 1 måned:  4.99 $ (cirka 30 kr.)
  2. 1 år: 3.33 $ pr. måned (cirka 20 kr.), sammenlagt beløb for 1 år: 40 $ (cirka 240 kr.)

Der findes andre og billigere udbydere af VPN på markedet, men på den anden side er prisforskellene heller ikke graverende. Med ovennævnte tilbud på 180 kr. om året, betaler du således i snit 15 kr. om måneden i abonnement, og det er jo ikke dyrt. Men du kan få VPN-abonnementer, der kun koster det halve.

Spørgsmålet er så, om de billigere abonnementer leverer den samme vare, og måske vi er ude i marginalerne her. Som nævnt er en af de store fordele ved IPVanish, at de konsekvent benytter egne servere, hvormed de sikrer stabil, høj hastighed på din forbindelse. Dette er selvsagt vigtigt.

Ubegrænset antal enheder

Desuden er det attraktivt, at du får dækket et ubegrænset antal enheder på dit abonnement, og med IPVanish’s servere på dansk grund får du dels sikret høj hastighed i Danmark, dels får du adgang til alt indhold på dansk TV, når du er i udlandet. IPVanish giver tillige adgang til Netflix og mulighed for torrenting, hvilket er centralt for nogle brugere af VPN. Så der er en del fordele ved IPVanish at tage i betragtning.

30 dages prøvetid

Samtidig er der jo den klare fordel ved IPVanish, at du får 30-dages pengene-tilbage-garanti. Så du løber ikke nogen risiko ved at prøve denne VPN-løsning. Så hvis du har mange enheder, du gerne vil have sikret, og du prioriterer høj hastighed både ude og hjemme, ja så kan det være en god mulighed at prøve et års abonnement for 180 kr. hos IPVanish VPN.

Website http:
Back To Top