Bonzo.dk – Måltidskasser til hele familien

Bonzo måltidskasser

Bonzo.dk – Måltidskasser til hele familien

Bonzo.dk Måltidskasser er den ekstra hurtige løsning inden for måltidskasser til hele familien. Simremad, der kan tilberedes på kun 10 minutter.

Bonzo.dk har et eget koncept, hvor fokus er entydigt på simremad. Konceptet har flere fordele, blandt andet at retterne holder sig særlig godt på glas, og desuden at maden kan tilberedes ekstra hurtigt. Simremaden i glasset skal bare varmes, og så medfølger der tilbehør som for eksempel pasta eller bulgur. På den måde kan du tilberede måltidet nemt og hurtigt. På 10 minutter er der mad.

Næringsrig og lækker mad med lang holdbarhed

Glassene med simremad fra Bonzo.dk Måltidskasser kan faktisk holde sig i helt op til 30 måneder. Glassene steriliseres med damp, og der skabes undertryk i glasset, så indholdet konserveres. Der er derfor ikke brugt nogen former for konserveringsmidler i maden, og alligevel kan maden holde sig i to et halvt år. Samtidig bibeholdes vitaminer og andre næringsstoffer fint i maden, og naturligvis er smagen i top.

Rigeligt med mad uden spild

Nu er det jo ikke nødvendigvis sådan, at du skal have et lager af simremad stående på glas. Men der er en fordel ved, at du kan gemme glas med simremad, der eventuelt kommer i overskud, hvis I ikke spiser så mange personer som forventet. Du kommer derfor ikke til at smide mad bort, selvom I har fået bestilt for meget. Og portionerne er rigelige, især når du serverer tilbehør som pasta eller bulgur.

Syv varianter med stor spredning

Bonzo tilbyder i alt 7 varianter af måltidskasser:

  1. Forrådskassen:
   Middagsretter med kød, for eksempel Chili Con Carne og gryderetter med oksekød.
  2. Middelhavskassen:
   Vegansk simremad specielt beregnet til pasta.
  3. Når klimaet tæller:
   Vegansk simremad særligt for børnefamilier.
  4. Perfekt til ulvetimen:
   Børns livretter, klassiske måltider, sund mad.
  5. Få sved på panden: Vegansk simremad, stærkt krydret. Mængden af chili angives på skala.
  6. Flexitarkassen:
   Blanding af vegansk mad og middagsretter med kød.
  7. Familiekassen:
   Klassik, børnevenlig simremad. Eksotiske varianter.

16 portioner for 300 kroner

Samtlige syv varianter af måltidskasser har det til fælles, at de alle indeholder simremad med tilbehør til mindst 4 måltider til 4 personer. Altså indeholder hver måltidskasse mindst 16 portioner, og der er som nævnt rigeligt i hvert glas, når der samtidig serveres tilbehør. Tager man dette i betragtning, er priserne virkelig i den rimelige ende. De billigste: Middelhavskassen og Perfekt til ulvetimen koster 300 kroner. Vi taler her om under 20 kroner pr. portion. Den dyreste: Forrådskassen koster 485 kroner. Og med til alt dette hører, at fragten altid er gratis. Og tilberedningstiden er altid maksimum på 10 minutter, inklusive tilbehøret.

Til studerende og forsigtige kunder

Bonzo strækker sig vidt for at levere lækker, sund og samtidig hurtig mad til yderst rimelige priser. Foruden det nævnte tilbyder Bonzo en særlig kasse til studerende, kaldet Studiestartpakke. Her er indholdet mindre og priserne lavere. Tilsvarende har Bonzo også særlige Smagepakker til kunder, der gerne vil prøve maden først, inden de springer ud i at købe en fuld måltidskasse.

Der findes tre forskellige Smagepakker:

  1. Flex
  2. Vegan
  3. Classic

Alle kan pakker kan leveres til din dør og altid med gratis fragt.

Website http:
Back To Top