.

Jeg sad og længtes efter kærlighed.....og så skete det her...

onsdag, 12. marts 2014, kl. 09:05 Alder: 351 dage
Del

Jeg kom løbende ned mod Brugsen og Strandvejen. Det er nogle uger siden nu. Tårerne stod ud til højre og venstre. En mand stoppede op og overvejede, hvad man gør for at hjælpe sådan en som mig. Med høj musik i ørerne. Grædende, løbende og syngende på en gang. Det må jo også have set vanvittigt ud. Det var det også. Men ikke fordi jeg havde brug for hjælp.

Faktisk fordi jeg endelig - fucking - ENDELIG - ikke har det. Faktisk på grund af den vildeste lettelse over ikke at have brug for nogen mere...

Ok, det kræver en forklaring, det her..

Kærlighed og angst for at blive forladt

Hvis du nogensinde har siddet og stirret længselsfuldt på en mobil-telefon for at blive bekræftet af en eller anden mand i, at du er værd at elske og lækker, så vil du blive forandret af at læse denne blog.

Hvis du nogensinde tænkt: "Han har mistet interessen for mig" eller har du tvivlet på, at om du var spændende, fordi sms´er tørrede ud eller udeblev, så har jeg en lille fed overraskelse til dig. Især hvis dit tema er angst for at blive forladt, vejet og fundet for let.

Hvis du nogensinde har tænkt; "Han eller hun elsker mig ikke", og "jeg kan slet ikke mærke hans eller hendes kærlighed", så vil du elske det, jeg gjorde. Og du vil nok gå ind og prøve at gøre det selv. Lige om lidt.

Hvor er du lækker & spændende, Ninka (jeg savner dig)

En dag sad jeg i det tomrum af timer, hvor opmærksomme sms´er fra folk i mit liv udeblev. Og følte mig et øjeblik forladt. Og savnede at blive set og tilbedt. Og så midt i den ensomhed og de timer, der senere skulle vise sig at blive mit livs bedste gave, gik det hele op for mig.... FOR FANDEN.
Alt det, jeg troede, at jeg havde forstået med mit hoved - at du kun kan blive elsket, hvis du elsker dig selv - forstod jeg på 3 minutter i alle celler. Det var en åbenbaring, så jeg rystede.

Den elskede Ninka
For at fordrive tiden, og uden at tænke over det, havde jeg nemlig skrevet og sendt 5 beskeder til mig selv. Med lige præcis den ordlyd, jeg sad og drømte om at modtage fra en anden.
Og til min store overraskelse, rørte mine ord til mig selv mig dybt. Jeg begyndte at græde, da jeg læste de ord, jeg havde skrevet til mig selv.Og så slog det mig. Stenhårdt. Det, jeg kunne se på skærmen og pludselig tog til mig med hele min sjæl og hele min bevidsthed, så jeg rystede af overraskelse:

DU KAN KUN MODTAGE DEN OPMÆRKSOMHED; BEKRÆFTELSE OG KÆRLIGHED FRA ANDRE, SOM DU ER I STAND TIL AT GIVE DIG SELV. DER ER IKKE NOGEN I DEN ANDEN ENDE. ANDRE END EN REFLEKSION AF DIN KÆRLIGHED TIL DIG SELV. OG NÅR DER ER STILHED I DEN ANDEN ENDE; ER DET FORDI DU HAR FORLADT DIG SELV, SAVNER DIG SELV OG HAR GIVET DIN POWER TIL EN ANDEN..SAVNER DU OPMÆKSOMHED, ER DET FORDI DU SAVNER AT GIVE DIG DEN SELV..

Et kærlig, flirtende SMS der fik mig til at græde
Febrilsk oprettede jeg en kontakt i min telefonbog med navnet "Den elskede Ninka". Og begyndte at kommunikere med hende. "Hvor bliver du af, Ninka", skrev jeg til hende, i stedet for at skrive til en anden. "Du er så smuk, klog, spændende og dejlig". "Jeg savner dig". Jeg mærkede en gammel gråd boble op fra maven og min fortid og alle mine erfaringer med at blive ladt i stikken, forladt og overset, fordi jeg slet ikke havde set fidusen i mig selv, og derfor brugte hele min fortid på mennesker, der heller ikke kunne. Jeg skrev og skrev kærligheds-erklæringer og efterlysninger på den tabte kontakt til mig selv på min telefon. Det var mere forløsende end al den terapi, jeg har brugt tid på tilsammen igennem hele mit liv.Og det var et redskab, jeg selv havde opfundet. På 5 minutter. fantastisk.

Tina Turner og løbesko.
Så satte jeg musik på. Tina Turners "Lets stay Together" var det første track på "Whats Hot" på Deezer. Og teksten talte til min længsel efter at blive hos mig selv. Og den nye, stærke følelse af selv at kunne levere det hele gav de vildeste lykke-bobler i maven og en følelse af stor, stor kærlighed til mig. Jeg stod og kiggede i spejlet og ELSKEDE det, jeg så.

Det var her - i stuen, at det startede. Jeg begyndte at synge sammen med Tina Turner. det var som at synge kærlighedssange til mig selv. Og jeg begyndte at danse. . (nyforelsket i mig selv)

Og det var det, den forundrede mand blev vidne til en aften i Hornbæk, da jeg fortsatte min forlovelsesfest på løbeturen lidt senere. lykkeligt tudende.

Prøv det selv.
Nu sender jeg sms´er til mig selv hver moregn, aften og i løbet af dagen. Hver gang, jeg læser en af beskederne til mig selv, bliver jeg gladere for mig selv og for min selvindsigt. Jeg er også fortsat med at danse med mig selv. Jeg kan ærligt sige, at jeg er faldet så pladask for mig selv, at jeg ikke har brug for, at andre gør det. Og selvfølgelig har det betydet, at  min telefon også er varm med beskeder fra andre i mit liv, som kan mærke min styrke, energi, kærlighed til mig selv og bliver tiltrukket af det. Så selvom jeg ikke længere venter på feedback, behøver jeg det heller ikke.

Så her er ugens udfordring til dig. Opret en kontakt med dit eget nummer og en passende betegnelse for den pige i dig, der trænger til at blive set af dig. begynd at skrive alt det til dig selv. som du tænker at andre skal skrive. Og skriv det til dig selv, som du kritiserer andre for. fx at de ikke ser dig. Og lad mærke til den magi, der følger...Og så del det med os herinde...


Hav en forrygende, kærlighedsuge. Bliv din egen eneste ene. Ikke bare i hovedet. Men i alle celler. I hjertet. Og i din sjæl..

Tungeslasker...

Ninka
Kommentarer

Viser resultaterne 1 til 14 af 14

Vibeke
  onsdag, 11-03-09 15:33
Hej Ninka
Hvor køber du kolloid sølv? Jeg har læst mange gode ting om det og kunne godt tænke mig at bruge det til min søn, der har rigtig mange lungebetændelser pga. astma (han får ikke mælkeprodukter)
Mange hilsner Vibeke

Pia
  torsdag, 05-03-09 20:02
Hej igen
Ja, ja mailadressen blev selvfølgelig ikke vist. Min email er winther.klindt@stofanet.dk
Hilsen Pia

Pia fra Vestbjerg
  torsdag, 05-03-09 20:00
hej Helle Nielsen fra Horsens
Vi har en dreng med ADHD og atypisk autisme, og har alle været på diæt i 1 år nu. Hele familien men især vores søn har haft stor glæde af det (tak til Ninka der satte det hele igang ;o)). I november spurgte vi Marianne Jäger om hun ville støtte os i processen, og heldigvis sagde hun ja. Vi havde på det tidspunkt (og har stadig) stort behov for hjælp til at fastholde diæten, da vores søn havde meget store udsving i sin adfærd . Vi skal snart igang med den stivelsesfri diæt, og jeg ville meget gerne hvis du vil dele dine erfaringer med os. i så fald må du meget gerne kontakte mig på vores email.
Mange hilsener fra
Pia

Louise
  mandag, 02-03-09 11:52
Hej,

Jeg vil bare lige sige mange tak for deo-rådene. Godt at der er nogen der har erfaringer de kan dele med. Tror jeg vil prøve at kigge lidt nærmere på den krystaldeo, det lyder sjovt :)

Havde i øvrigt en god terminsprøve i dag. Kæmpe energiboost - på den gode måde.

Ønsker jer en god dag,
Hilsen Louise,15

Jane
  mandag, 02-03-09 11:30
Hej

Jeg har også haft celleforandringer og gik til kontrol 2 gange om året i ca syv år. Det var heldigvis lettere forandringer, så jeg slap for keglesnit. I 2008 fik jeg så at vide af min gynækolog, at jeg havde helbredt mig selv. Det var en god nyhed. Det er meget belastende at skulle gå til kontrol så tit. Men tanken nager stadig i mig og jeg tør ikke lade være med at blive tjekket en gang om året.
Jeg kan også kun opfordre til at man husker at passe sine celleprøver.

Hilsen jane

Doreen
  mandag, 02-03-09 08:51
Hej
Dadel/bacon guf: du kan også bruge tørret abrikos m.bacon om, og så på en pind og over et bål om sommeren, det smager også godt.

Vaccination mod livmoderkræft:
Min datter er blevet vaccineret før det her i år er blevet gratis, det kunne jeg nemlig ikke vente på, så vi har vel betalt 3000kr af egen lomme til det og jo hun er 13 år, og det er før hendes seksuelle debut. Tre ud af fire besteforældre er døde af kræft i vores famile , den ene af livmoderhalskræft.
Så vi var slet ikke i tvivl(som vi ellers har været med andre vaccinationer i hendes liv). Vi sørgede for at hendes imunforsvar var i top ved de tre stik hun skulle have over et år, og dagen efter holdt hun sig meget i ro, og bare den mindste reaktion ud over det sædvanlige var vi obs på. Det gik fint det hele, og vi ved godt at man ikke er 100% sikret af den grund.

Kh Doreen

Maria
  søndag, 01-03-09 23:05
Hej Ninka

Det er det forkerte link der er hvor man ellers skulle komme ind til noget om kolloidt sølv.

Det link kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på, hvis du vil poste det link også.

Mvh. Maria

Anne-Mette fra Århus
  lørdag, 28-02-09 21:17
Hej Louise!

Jeg har også fundet en god økologisk deo. Den er godt nok lidt dyr, men jeg kan ha´ den i over ½ år, når jeg bruge den dagligt. Den er 100% økologisk, uden parabener og alt det L**T som du (vi) er imod :-). Den fungere rigtig godt for mig som sveder lidt :-)

Jeg køber den på nettet på www.rosenserien.dk

K.H. Anne-Mette

Trine
  lørdag, 28-02-09 20:00
Jeg sværger til Neutrals deo - den er billig, der er intet farligt i og den er billig. Derma har også et tilsvarende bud på en deo.

Jeg vil lige dele en lille snack-opskrift med jer:

Dadel/bacon-guf:

Du skal bare bruge
Urtekrams dadler
bacon

Del dadlerne i to og sno en halv skive bacon op en halv dadel. På bagepapir og så i ovnen v ca. 200 grader i 15-20 minutter. Husk at hold øje med dem! De er færdige når baconen er sprød. Lad dem køle og spis løs. De smager SÅ godt!

God lørdag aften
Trine

Anette fra Randers

Hjemmeside

 
lørdag, 28-02-09 17:52
Kære Louise

Jeg kan varmt anbefale en krystaldeodoant. Det er en krystalsten, som du fugter med vand og smører under armene.
Ingen parfume, ingen tilsætning, ingenting....
Og så holder den i evigheder (med mindre du taber den på gulvet.....:))
Du kan bl.a. købe den i matas.

Mange hilsner
Anette

Theresa
  lørdag, 28-02-09 17:50
Det er for sent at vaccinere mod HPV, den virus Ninka taler om, når man har haft sin seksuelle debut og dyrket sex flere gange. Derfor er det unge piger, der skal vaccineres og jeg mener det er mere skræmmende, at de kan få kræft, som først opdages for sent, hvis man glemmer at få lavet celleundersøgeser hvert 3. år.
Men jeg er enig i, at det er vigtigt at bevare et super immunsystem - og i øvrigt er det bestemt ikke alle, der får lavet et keglesnit, men mange.
Men husk at få taget jeres celleprøver, selvom I tager kolloidt sølv eller ikke er stressede (ingen er delene er videnskabligt bevist at kunne forebygge celleforandringer og livmoderkræft!)
Theresa/læge

Louise
  lørdag, 28-02-09 13:56
Hej Alle,

Jeg har lidt problemer med valg af deodoranter. Indtil videre, har jeg kun nogle discount deo'er stående, som min mor har købt, og de er fulde af L**T, hvilket jeg naturligvis er stærkt imod!

I Matas prøvede ekspedienten at hjælpe mig, men der var altså bare for mange at vælge imellem, og desuden kan jeg alligevel ikke bedømme, hvilke der er bedst. Alle de underlige ord i indholdsfortegnelsen gør det virkelig ikke let at gennemskue..

Men måske er det slet ikke en så god ide at bruge deo, netop på grund af de mange mærkværdige stoffer? Spørgsmålet er så bare, om man kan bruge noget andet i stedet? Min søster påpeger nemlig tit, at jeg "stinker helt vildt", når jeg bevist har valgt at skåne min hud for min dårlige deo.. Øv.

Håber nogen kan hjælpe mig.
Hilsen Louise, 15

Francisca Gisele fra Frederiksberg
  fredag, 27-02-09 23:19
Hej Ninka, tak for inspirerende blok!!

Jeg er jo som sagt i tidligere blog 18 år og overvejer kraftigt at få taget vaccinen mod livmoderhalskræft? Har du eller jeres naturlæge en holdning til dette? Synes det er så svært at blive guidet at min egen læge, da hun jo stemmer JA for alt kemi....!

Har forresten nu været gluten, mælke og sukker fri i tre uger og det halvandet kg er røget - så fantastisk en følelse!

Håber du kan hjælpe på spørgsmålet,

Knus Francisca

helle fra horsens
  fredag, 27-02-09 22:46
Hej Ninka

Dejligt at høre fra dig igen, jeg har virkelig savnet dine indlæg, men med alle disse bolde i luften er der jo ikke noget at sige til, at du herinde på bloggen har været stille.

Det lyder rigtig spændende det du/I har gang i. Glæder mig til at "følge med"

Hvor længe varer den stivelsesfrie diæt hos jer? Vi er også på diæt i samarbejde med Marianne Jæger, fordi min søn Mikkel er autist. Vi har været uden stivelse siden slutningen af september, men er for nylig startet forsigtigt op igen. Desværre går det ikke godt, så vi må tilbage igen.
Desuden er jeg i en fase hvor jeg undersøger, om der skulle være sket en diætfejl, hvor der alligevel er sneget sig noget gluten ind. Jeg synes virkelig det er svært at gennemskue varedeklarationerne, som jo ikke altid er troværdige. F.eks. har jeg siden diætstart købt rømers mayonæse, fordi den er uden hvedesirup. Pludselig er de så begyndt at tilsætte dette i deres seneste sending, ARGHH!!!
Jeg ringede straks til Rømer for at få af eller bekræftet om der så også er gluten i nu. Sagen blev undersøgt og meldingen var, at der ikke skulle være spor af gluten, idet det kun er sukkeret som er trukket ud, men for at være ærlig har jeg sgu ikke tillid til produktet mere. I øvrigt har Marianne efterfølgende fortalt mig, at der ved indtagelse af hvedesirup kan ses de samme reaktioner, som ved gluten, øv,øv, øv!
Den ændrede adfærd er i hvert fald heller ikke til at tage fejl af: Mange daglige raserianfald, skældsord og problemer med at sove, alt sammen noget, som var i bedring.

Iøvrigt synes jeg ikke det har været/er noget afsagn at leve stivelsesfrit, tværtimod. Energiniveauet er væsentlig højere og tanken om hele tiden kun at indtage mad, som nærer en, gør det ikke svært at undvære.

Hvad gjorde I i sin tid mht. Bertram og kviksølvforgiftning, eller havde han"kun" obhobning af tungmetaller?

Kærligst Helle

Skriv din kommentar

Fornavn *
Efternavn *
Email *
Hjemmeside
By
Kommentar *
 

Health Forum ApS - Stjernevej 23 3100 Hornbæk - Mail: support@kernesundfamilie.dk - Tlf:  52405829 - CVR: 33862830